Over ZWF Yachts

ZWF Yachts

We zijn 7 dagen per week bereikbaar maar niet altijd aanwezig. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag alle tijd voor u vrij.

0515-727009
06-86678673
info@zwfyachts.nl

U kunt tevens vrijblijvend een afspraak inplannen via onderstaand formulier of gebruik maken van de WhatsApp functie

Afspraak maken

Over ZWF Yachts

ZWF Yachts eigenaar Peter Wiersma heeft een jarenlange ervaring in de watersportbranche en is zelf watersporter in hart en nieren. Met zijn passie, kennis en ervaring helpt hij u graag bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte boot. ZWF Yachts is exclusief dealer van Finnmaster, Grandezza, Husky, Quarken, Marino, Zegers Faraday, Stender en Timeless.

Bent u van plan uw boot te verkopen? Wij nemen uw boot graag in de verkoop (bemiddeling). Wij kennen de markt en ontzorgen u van A tot Z in het gehele verkoopproces. Uw boot verkopen, zonder aanwezig te moeten zijn voor bezichtigingen, proefvaarten, onderhandelingen of andere beslommeringen, kunt u gerust aan ons overlaten.

Maar onze service gaat verder. Wij kunnen uw kostbare boot in de winter stallen in een veilige hal. Uw boot is dan beschermd tegen weersinvloeden, diefstal en schade. Als fullservice watersport bedrijf nemen wij u ook graag de service en het onderhoud van uw boot uit handen. U hoeft dan alleen maar te genieten van al het mooie wat watersport te bieden heeft.

ZWF Yachts, Specialist in boten, Fullservice watersportbedrijf!

Uw wensen bespreken? Neem gerust contact met ons op.