Omschrijving Specificaties Neem contact op

Grandezza 34 OC

Grandezza 34 OC Vakantie met familie of vrienden is een ware belevenis op deze kwaliteitsboot uit Finland. Alles aan de Grandezza 34OC is uitzonderlijk royaal en luxe uitgevoerd. Het ruime interieurontwerp wordt ook benedendeks voortgezet en bied ruimte aan minimaal 4 slaapplaatsen. Alles is ontworpen om volop te genieten aan boord.

Laat je niet misleiden door een 'maar' 34 voet lengte. Dit is nog steeds een echte ruime 10 meter boot. De Finnen zijn ten opzichte van vergelijkbare boten bescheiden in het overdrijven van afmetingen. In Finland bouwt Grandezza met precisie en zorg luxe toonaangevende polyester boten. Grandezza staat bekend om haar hoge kwaliteitsstandaarden.
De gebruikte materialen zijn van een hoogwaardige kwaliteit, het design is onberispelijk en het eind resultaat indrukwekkend. Ongeacht het model zijn de interieurs uitnodigend, comfortabel, luxe en perfect tot in detail ingericht. De handling en performance is van een niveau wat u van een premium merk als Grandezza mag verwachten. Een Grandezza is een echte eyecatcher. Kwaliteit uit Finland gecombineerd met zuid Europees design blijken een sterke combinatie!

Wij maken graag alle tijd voor u vrij. Wacht niet langer en neem contact met ons op. Wij zijn dagelijks bereikbaar op 0515-727009 of 06-86678673.

 

Grandezza 34 OC

€ 383.400

De Grandezza 34 OC staat voor Kwaliteit uit Finland gecombineerd met zuid Europees design.

Algemeen

CE:
B
CE aantal opvarenden:
8
Diepgang:
120 cm
Diepgang maximaal:
120 cm
Diepgang minimaal:
70 cm
Waterverplaatsing:
4.800 kg

Accommodatie

Slaapplaatsen:
Vast: 4 Extra: 2
Watertank & materiaal:
120 liter
Vuilwatertank & materiaal:
100 liter

Motor en elektra

Aantal identieke motoren:
2
Start type:
Elektrisch
Type:
Binnenboord
Merk:
Volvo Penta of MerCruiser
1x 370 of 2x 170-250 pk
Totale inhoud brandstoftank(s):
490 liter
Max snelheid:
35 knopen
Kruissnelheid:
22 knopen
Omschrijving Specificaties Neem contact op

Vraag meer informatie over de Grandezza 34 OC

Subject:
* Verplicht veld
×

Wij staan graag voor u klaar via WhatsApp chat.

×