Omschrijving Specificaties Neem contact op

Marino Junior

Marino Junior is een roeiboot gebaseerd op het ontwerp van traditionele roeiboten uit de Finse archipel. De boot is lichtgewicht en gemakkelijk te roeien. Afhankelijk van uw keuze kunt u de spiegel uitrusten met een elektrische of verbrandingsmotor.

Door de hoge zijrails en de overnaads gebouwde romp is de boot stijf en stabiel. De stevige houten kiel beschermt de romp tegen beschadiging tijdens het stranden op verschillende soorten kustlijnen en geeft de boot een goede richtingsstabiliteit tijdens het roeien.

Marino Junior heeft speciaal afgeronde zijkanten op de romp waardoor u meer grip heeft en de boot gemakkelijk aan de wal kunt trekken.
Ook bij het vissen met netten komen de afgeronde zijkanten goed van pas, omdat het net niet aan de zijkanten van de boot blijft hangen. Onder de middelste zitplaats bevindt zich een afsluitbaar vak dat bijvoorbeeld als viskist gebruikt kan worden.

De zeer praktische zijplanken bieden voldoende ruimte voor hengels en roeispanen. Er is ook een speciale plek voor wormpotten.

Marino Junior is met de hand gelamineerd wat een lange levensduur van de boot garandeert.

 

Voor vragen of meer informatie helpen wij u graag.
[email protected] of 0515-727009

 

"Marino Junior more than just a rowing boat. Marino Junior is a rowing boat based on the design of traditional rowing boats from the Finnish archipelago. It’s lightweight and easy to row. Depending on your choice, a versatile transom means you can equip it with an electrical or combustion engine."

Marino Junior

€ 2.495

Marino Junior is een boot voor iedereen! In Finland varen ze hiermee naar de cottages.

Omschrijving Specificaties Neem contact op

Vraag meer informatie over de Marino Junior

Subject:
* Verplicht veld
×

Wij staan graag voor u klaar via WhatsApp chat.

×